Modern kompetenshöjning kräver satsningar!

Idag lanserade vi Informators nya leveranskoncept Time-to-Skills™ och det är verkligen en modell som jag som ansvarig för området helt och fullt står bakom!

Hela våren har det varit mycket jobb bakom kulisserna där vi har varit många inblandade som testat oss fram för att hitta de allra bästa lösningarna. Vi har internutbildat oss inom lärtransfer och högtekniska lösningar för att kunna erbjuda er både en pedagogiskt optimal inlärningsplattform och även en tekniskt överlägsen leveransplattform.

I höst och framåt serverar vi dig som kursdeltagare en möjlighet att både säkra en större direkt användning av utbildningen, involvera stöttande coacher, kombinera egenstudier i Informator Training Cloud med lärarledd klassrumsutbildning med möjlighet att delta på våra lärarledda kurser via klassrum eller din egen dator via Remote Cloud Access från i stort sett vilken plats som helst med bra internetuppkoppling.

Vi har jobbat nära flera kunder som länge efterfrågat dessa lösningar och vi vet att denna storsatsning från vår sida både bryter ny mark inom vår bransch-nisch och samtidigt tar era kompetenssatsningar till ett läge där nyttan direkt visar sig i förbättrade arbetsresultat.

Vill du veta mer om Time-to-Skills™ och vad det kan innebära för er organisation!? Boka gärna ett möte med mig eller din egen kundansvarig här på Informator!

Vi ses därute!

Tobias Strandh,
Director Learning Solutions
Informator Utbildning Svenska AB

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.