Utbildning på någon annans villkor? GLÖM DET!!

När jag började på Informator januari 2004 så var utbildningsprocesserna fortfarande ganska enkla. Microsoft (Oracle, IBM osv) släppte en ny version av en gammal teknik som alla behövs uppdatera förr eller senare och där fanns Informator med en snabb lösning för att stötta nya färdigheter. Och om inte vi kunde hjälpa till så kunde man som kund ringa någon branschkollega till oss för de flesta utbildningar var ganska likformade.

Det stora hindret att komma iväg på utbildning nuförtiden är tidsbrist, utan tvekan! En del HR-avdelningar löser problemet genom att köpa in ett gäng e-learninglicenser och voila, där kunde dom bocka av kompetenshöjning från sin agenda. Tyvärr är det ganska få som utan rätt stöttning tar sig igenom och får något ut av enbart e-learning, men i rätt kombination med lärarstöd, distansutbildning och klassrumsundervisning så uppstår något som jag själv gärna kallar för Continous Learning. Att som kursdeltagare själv i så hög utsträckning som möjligt kunna välja när, hur och till och med vart jag vill ta till mig nya kunskaper är det som efterfrågas allra mest just nu!

På Informator har vi mottot utbildning för dig på dina villkor och när vi kombinerar klassrumsundervisning med vår lärportal med expertstöd plus webbinar och e-learning i ett paket som vi kallar för Training as a Service så skalar vi plötsligt bort det där problemet att någon annan dikterar när och hur du går utbildning. När vi dessutom kopplar på Remote Cloud Access så har du även möjlighet att delta på kursen från precis där du vill så länge du har en hyfsat snabb uppkoppling! Somliga kallar det för Digital Innovation, vi kallar det för Time-to-Skills™ helt enkelt!

/Tobias Strandh
Director Learning Solutions
Informator Utbildning
informator.sewww.taas.se

______________________________________________

Flexibla och tidseffektiva utbildningar är en av Informators verkliga styrkor. Vi kallar denna styrka/koncept för Time-to-Skills™ och här ingår en rad leveransformer och tjänster som förbättrar utbildningsupplevelsen för våra kunder. 

Informator Training Cloud är en webbaserad lärplattform som driver och stöttar deltagarens utbildningsinitiativ mot önskat resultat.  Här tillför vi bland annat förkunskapstester, kursledartips och extramaterial som bygger vidare på det vi tar upp under utbildningen och ser på så sätt till att din inlärningsupplevelse sträcker sig över en längre period, på ett tidseffektivt sätt.

2 kommentarer

Jag får virusvarning när jag öppnar denna länk, som jag hittade på LinkedIn. JS:Decode-BTB klagar Avast på. Kör Mac.

Svara

Hejsan Jens! Vi kör ju rakt av på Googles Blogspot där alla JavaScript körs från deras server och borde vara rejält testade. Förutom en TwitterJS så är det inget annat externt. Har kollat koden här och vet inte riktigt varför Avast klagar!?

Svara

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.