90minutes – Den slagkraftiga utbildningen på 90 minuter

90minutes är ett moduluppbyggt utbildningskoncept där du under 90 minuter fokuserar på en specifik funktion, önskar få en snabb överblick av ett program eller lösning för ett specifikt problem. Grunden i 90minutes är att du på ett slagkraftigt sätt kan öka din kompetens genom att endast lära sig det du behöver.

Konceptet är flexibelt och består i dagsläget av en katalog av 95 fördefinierade utbildningsmoduler. Exempel på moduler du kan välja bland är: 

1. Excel, Analysera område – Hitta information i stora datamängder
2. PowerPoint, Flashigare.pptx – Gör presentationen mer levande
3. Outlook, Ordning i inkorgen – Inboxen är inte bara en samling mail
    Moduler kan också skapas helt efter dina behov.

En 90minutes modul har en varaktighet på 90 minuter med fokusering främst på ett moment i ett Office-program som t.ex. Analysera område, en introduktion till ett program med ”Börja använda …” eller kombination av program. Detta kan vara t.ex. Kommunicera med Skype för företag + Outlook + OneNote + OneDrive, för att se synergieffekter mellan de olika programmen.

Konceptet kan även användas för utbildning i andra programvaror som Microsoft Project etc.

Webinar är metoden för att genomföra 90minutes
Webinar är metoden för att genomföra utbildningen direkt via nätet till din egen dator på din arbetsplats eller annan plats i realtid.


Inför varje Webinar distribueras en inbjudningslänk, dokumentation i PDF-format med en övningsfil för varje 90minutes modul. Samtidigt ställer utbildaren några frågeställningar angående problemet, för att väcka en nyfikenhet och aktivitet hos deltagaren före Webinariet.

Exempel på Webinar med 90minutesmoduler
Exempel på Webinar med kombinationer av 90minutesmoduler kan vara:





Anders håller förutom utbildningar med 90minutes via Webinar, https://informator.se//utbildningsformer/webinar/webinar-sessioner , också  kurser inom de flesta områdena inom Microsoft Office. Alla kurser hittar du på Informators samlingssida för användarutbildningar




6 kommentarer

hello sir,
thanks for giving that type of information.website designing company

Svara

nice topic which you have choose.
second is, the information which you have provided is better then other blog.
so nice work keep it up. And thanks for sharing.Digital PVC Door suppliers in Karnataka

Svara

Thanks for giving great kind of information. So useful and practical for me. Thanks for your excellent blog, nice work keep it up thanks for sharing the knowledge.Tourist visa provider in Delhi

Svara

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.