Ingen tid för utbildning? GLÖM DET!
Time-to-Skills med Informator Training Cloud och Remote Cloud Access!

Idag har många företag sällan tid att släppa iväg personal på längre utbildningar. De flesta arbetar tidspressat med begränsade resurser, tuffa deadlines och exempelvis IT-konsulter ser svårigheter i att behöva lämna kunduppdrag och därmed förlora värdefull beläggning. Tid har blivit en bristvara för yrkesverksamma inom IT, samtidigt som teknikutvecklingen går allt snabbare och behovet av rätt kompetensutveckling i rätt tid har blivit viktigare än någonsin!

I min roll som IT-chef sätter jag stolthet i att Informator skall ha de tekniskt bästa förutsättningarna i branschen när det gäller leveranser som stöttar våra kunders vardag. Därför har vi bland annat tagit fram utbildnings-portalen Informator Training Cloud som supportar dig genom hela programmet och möjliggör effektiva utbildningsupplägg även utanför klassrumstid. 

För dig som har svårt att delta på plats i vårt kurscenter är jag stolt över att kunna presentera Remote Cloud Access där du deltar live på samma villkor som övriga deltagarna fast du följer kursen via din egen dator eller surfplatta från jobbet, hemifrån eller där du behöver vara för tillfället. Tidseffektiv och värdefull utbildning när du behöver, Time-to-Skills helt enkelt!

/Milad Hashemi
IT Manager
Informator Utbildning
Informator.se/ITC______________________________________________


Flexibla och tidseffektiva utbildningar är en av Informators verkliga styrkor. Vi kallar detta koncept för Time-to-Skills™ och här ingår en rad leveransformer och tjänster som förbättrar utbildningsupplevelsen för våra kunder.
Informator Training Cloud är en webbaserad utbildningsplattform som driver och stöttar din väg mot önskat resultat.  Här tillför vi bland annat förkunskapstester, kursledartips och extramaterial som bygger vidare på det vi tar upp under utbildningen och ser på så sätt till att din inlärningsupplevelse sträcker sig över en längre period, på ett tidseffektivt sätt.


Med Remote Cloud Access deltar du under ordinarie kurstid på våra schemalagda utbildningar via din egen dator, surfplatta eller telefon när du kombinerar utbildning med tillgänglighet antingen i jobbet eller privat. 

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.