För en ännu bättre kursupplevelse

Tablet som utbildningsmaterial

Hej, du har antagligen redan sett att Informator i höst tagit stora steg mot moderna leveransmetoder i och med Remote Cloud Access och vår lärtransfer-plattform Informator Training Cloud. I en tid där ni kunder allt oftare efterfrågar flexibla utbildningsformer, utökad support för stöd och interaktion under kurs samt ett sätt att i större grad få direktnytta i arbetet av de nya kunskaperna är detta Informators sätt att ta din kompetensutveckling till en avsevärt högre nivå.

Som ett ytterligare steg på denna inslagna väg säkerställer vi nu att samtliga deltagare på våra egna schemalagda utbildningar får access till vår portal, även i de av våra utbildningar som inte genomförs i datorsal.
Från och med den 5 oktober ingår en Tablet som utbildningsmaterial när du bokar en kurs inom något av produktområdena nedan som är uppmärkt med Tablet. Detta ger dig som kursdeltagare en högre nivå av inlärning och en ännu bättre kursupplevelse!
Med detta steg har nu samtliga kursdeltagare på Informators egna kurser samma möjlighet att få stöd fullt ut av Informator Training Cloud, både i och utanför klassrummet! Vår ambition är att ständigt förbättra oss och detta är ett av många steg under hösten för att kunna ge er en ännu bättre kursupplevelse!
Vänliga hälsningar

Tobias Strandh,
Director Learning Solutions
Informator Utbildning Svenska AB

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.