Lansering av nya HTML5 kurser

HTML5 innebär ett enormt förskott för moderna webbapplikationer och kommer att öka möjligheterna i webbläsare och webbapplikationer i många år framöver. Webbläsare som Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 9 stödjer redan många av de nya API:er och funktioner som HTML5 medför.
Informator, Nordens ledande företag inom IT- och företagsutbildning, lanserar idag två nya Microsoftkurser i HTML5: HTML5 Programming (MS10953) och Introduction to HTML5 (MS50564).
På kursen  HTML5 Programmering får deltagarna lära sig att använda HTML5, samt att utveckla HTML5, CSS3 och JavaScript webbapplikationer med Microsoft Visual Studio 2010. 2-dagarskursen Introduction to Html5  är en "get your hands dirty" där deltagarna får gå rakt på sak och hoppa direkt in i HTML5-kod.

Kurserna levereras i klassrum på plats hos Informator,  i ett virtuellt klassrum eller som en företagsanpassad utbildning. Läs mer om de nya HTML5-kurserna och ta en titt på Informators breda utbud av Microsoftutbildningar.Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.