En eventspäckad höst 2015

För många av oss har höstens första jobbvecka precis avklarats och för många andra kör det igång nu på måndag. Något som vi redan haft inplanerat sedan före semestern är flera av de event som vi valt att satsa på under hösten. För dig som har koll så samlar vi alltid dessa under Informator seminarie- och eventsida, men jag tänkte lista upp några av de som kommer i närtid. Observera att det är en blandning av kostnadsfria event, sådana som kostar en liten slant och några rejäla konferenser!

 Windows 10 Developer Mania
Redan nu på måndag 17/8 kör Microsoft igång med aktiviteter kring Windows 10. Boka dig kostnadsfritt!
 Nyheterna i Windows 10 och Office 2016
4/9 kör Informator och vår partner LearningPoint 2 kostnadsfria seminarier kring det hetaste från Microsoft.
Föreläsningarna är kostnadsfria och platsbegränsade så boka dig redan nu!
 SQL Saturday
5/9 är det Sverigepremiär för SQL Saturday, ett världsomspännande event för dig som älskar databaser och att lyssna till några av världens vassaste experter! Detta är också ett i stort sett kostnadsfritt event där du endast lägger en slant för lunchen.
Börjar bli knökfullt som vi säger i Götet, så boka in dig nu!
 Community Day
17, 20, 21 september rullar Community Day runt i Stockholm, Göteborg och Helsingborg.
Hetaste trenderna inom systemutveckling lär både kittla, utmana och ge dig bra input i jobbet framåt!
 Brewing Agile
Oktober Fest eller? Agilt är hett och bor du kring västkusten och är nyfiken på det senaste är det inget att tveka på.
Brewing Agile blir bara bättre och bättre för varje år och brukar vara knökfullt när det körs!
Agile People
I Stockholm är det Mûnchenbryggeriet som är bokat i dagarna två för Agile People och riktigt många vassa talare! Passa på att boka dig via Informator så får du både 25% rabatt på listpriset och är med och tävlar om 2 platser på talarmiddagen!
TechDays 2015
Meanwhile in the hood... ute i Kista är det samtidigt Microsoftparty när TechDays för andra året på raken envisas med att köra sitt största Svenska event i det kanske ocharmigaste av ställen. Mycket Windows10 och annat nytt såklart!
Öredev 2015
3-6 november är det dags för Sveriges största konferens för systemutvecklare! Boka dig via Informator för att få förmånligare pris på konferensbiljetten, because you're worth it!!
Atlassian Day
18 november är det dags att grotta ner dig i Atlassians utbud och umgås med andra partners och experter ifrån hela världen!

Självklart finns det en uppsjö med ytterligare seminarier, konferenser och events som kan vara intressanta att besöka i höst. Här har vi valt att lista ett gäng som vi på Informator sett som så intressanta att vi själva antingen är partner, utställare eller deltagare! Hoppas du hittar din egen favorit och som alltid har vi lösningarna när du sen känner för att grotta ner dig ytterligare inom något område! Våra samlade utbildningsområden hittar du på informator.se/utbildningar


Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.