Informator på Microsoft Worldwide Partner Conference 2015

Då bär det snart av igen till Microsofts Worldwide Partner Conference och i år är det 10:e året i rad som Informator deltar på detta jätteevent (Boston, Denver, Houston, New Orleans, Washington D.C, Los Angeles, Toronto, Houston, Washington D.C och nu Orlando). Som Microsoftpartner inom Learningspåret är det viktigt för oss att finnas på plats när Microsoft presenterar sina planer för kommande året och inte minst möjligheten att influeras av branschkollegor och partners ifrån hela världen! Vi finns på plats för att direkt kunna ta med dessa nya idéer till dig som kund och ut i verkligheten till våra höstkurser!

I år precis som förra året så representeras Informator av Emil Robertsson (Managing Director) och Tobias Strandh (Director Learning Solutions), passa gärna på att hälsa om du är på plats! Planeringen inför konferensen har pågått hela våren och flera sessioner under veckan viks åt nyheter för just Learning Partners (utbildningscenter från hela världen på plats) och i övrigt ligger trenden mycket åt fortsatt arbete i molnet och självklart kommer vi också få en hel del nyheter kring Windows 10 som släpps snart. Som den självklara utbildningspartnern för systemutvecklare siktar vi såklart också på att hinna med sessioner kring vad som händer med nya Visual Studio 2015 och C# och inte minst hur Microsoft tänker kring DevOps.

Det är många Svenska Microsoftpartners på plats och som alltid kommer det uppstå många intressanta möten både med gamla bekanta och nya intressanta personer. Efter sommaren siktar vi på att kunna dela med oss av det allra bästa och mest intressanta. Om du inte har möjlighet att vara på plats så kommer också Microsoft att filma och sända vissa sessioner på sin webbsida och du kommer till exempel kunna se de stora Keynotesen live! Ett trevligt tips till hängmattan kanske!

PS: För dig som planerar för utbildning inom någon av Microsofts produkter framåt så har vi samlat alla Informators kurser på en gemensam landningssida som du hittar fler tips på!


Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.