Word from an SQL Titan - Mikael Wedham

Mikael Wedham är Sveriges
första MCM på SQL Server
2008. Läs mer på hans blogg!
Nu är det snart bara en vecka kvar tills vi stänger anmälningarna till SQL Titans som körs den 28 april i Stockholm och remote från Informators kurscenter i Göteborg och Malmö (sista bokningsdag onsdag 23 april). Det är inte många platser kvar på någon av orterna så är du sugen, men inte kommit till skott än är det dags att boka din plats nu på SQL Titans! Förra veckan presenterade vi Mattias Lind som är en av talarna på dagen och nu är det dags att göra detsamma för hans vapendragare Mikael Wedham. Den mest dynamiska duon sen Batman & Robin gjorde entré på 60-talet :)

Mikael Wedham är Sveriges första Microsoft Certified Master på SQL Server 2008. Han har arbetat som utvecklare och databasadministratör sedan 1993 och även varit supporttekniker. 1997 blev Mikael Microsoft Certified Trainer och är nu en uppskattad lärare inom både .NET och SQL-områdena. Mikael var också en av de första i Sverige att ge föreläsningar i Microsoft OLAP Services för SQL 7.0 och har konsultat som Business Intelligence expert. Utöver detta har han även verkat som uppskattad talare på bland annat TechEd.

Med andra ord kommer du få uppleva två av Sveriges absolut vassaste SQL-experter, på en och samma scen för första (!?) gången. Don't miss out on SQL Titans - SQL Server 2014!!

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.