Mycket SQL Server på gång framåt


Igår körde ju Informator SQL Titans med giganterna Mikael Wedham och Mattias Lind. Strålande utvärderingar och när deltagarna skriver kommentarer som "en dag är alldeles för kort tid för att dra ur all nyttig info ur dessa superproffs", ja då kan vi på Informator vara riktigt nöjda!

För dig som vill grotta ner mer i någon del av SQL Server så ligger faktiskt hela årets schema klart på vår webb och vi har kurser oavsett om du jobbar mest med admin, dev eller BI-frågor. Till hösten är det hela fem nya kurser med SQL Server 2014 som bas som fasat ut motsvarande kurser på SQL Server 2012. Även om ni själva inte uppdaterat till allra senaste versionen så är det ju faktiskt bara en fördel att hellre få lite mer info än man kan använda just nu, men antagligen kommer få nytta av framåt!

Vi passar också på att gratta lite extra till Lars Strömberg från SEB som blev vinnaren av en härligt ny Surface 2 som vi lottade ut bland alla deltagare som lämnade in sin utvärdering.

Det är alltid trevligt att kunna ge lite mer tillbaka och efter denna dagen hoppas vi få se många av er på kurs i höst också. Informator har alltid varit riktigt starka på SQL Server och vi lovar att inte släppa på den kvalitetsstämpeln!

Välkommen på SQL kurs framåt!!

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.