Tråkiga självstudier? GLÖM DET! – Social learning med Informator Training Cloud

Utbildning behövs alltid, men det ska helst inte kosta något och gärna genomföras utanför ordinarie arbetstid. E-learning verkar vara en optimal lösning, men de allra flesta orkar inte genomföra en hel e-kurs... Så inledde jag min artikel "därför pallar du inte E-kurser" i TechWorld för två år sedan och tyvärr stämmer detta fortfarande!

Nuförtiden finns det en uppsjö alternativ för dig som letar efter en "quick fix" för ett problem som dyker upp i arbetet, men för att ny kunskap verkligen skall sätta sig och ge effekt krävs interaktion med både lärare och kurskamrater. Att diskutera och utbyta erfarenheter är kanske den allra viktigaste komponenten i Informators framgångar, men hur skall detta kunna fortsätta när tiden tillsammans i klassrum blir kortare och kortare?

Vi på Informator lyssnar på våra kunder och har förstått branschens behov av tidseffektiva utbildningar. Därför har vi tagit fram utbildningsportalen Informator Training Cloud som stöttar dig genom hela utbildningen och möjliggör effektiva utbildningsupplägg. Portalens utformning uppmuntrar till kunskapsutbyte mellan deltagare, skapar diskussioner och möjliggör utbyte av erfarenheter genom social inlärning både före, under och efter klassrumsträffarna. Alla deltagare i kursen hjälps åt att göra utbildningen än bättre i ett format som inte inkräktar på din arbetstid! 

Tidseffektiv och värdefull utbildning tillsammans – helt enkelt!/Tobias Strandh
Director Learning Solutions
Informator Utbildning
Informator.se/ITC

______________________________________________

Flexibla och tidseffektiva utbildningar är en av Informators verkliga styrkor. Vi kallar denna styrka/koncept för Time-to-Skills™ och här ingår en rad leveransformer och tjänster som förbättrar utbildningsupplevelsen för våra kunder. 

Informator Training Cloud är en webbaserad utbildningsplattform som driver och stöttar deltagarens utbildningsinitiativ mot önskat resultat.  Här tillför vi bland annat förkunskapstester, kursledartips och extramaterial som bygger vidare på det vi tar upp under utbildningen och ser på så sätt till att din inlärningsupplevelse sträcker sig över en längre period, på ett tidseffektivt sätt.

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.