God Jul, Gott Nytt och eventtips inför 2015

God jul, gott nytt år, tack och (jul)bock

Vi på Informator vill önska dig en god jul och ett gott nytt år samt tacka årets kursdeltagare för att vi fått förmånen att utbilda er. Ni är varmt välkomna tillbaka på kurs under 2015!

Vi vill även skänka ett stort tack till våra duktiga lärare samt utbildningspartners; Edument, Olingo, Labcenter, Picox, iBiz, Humandata, KnowIT, Callista Knowledgebase, Solidify och Leylock för att ni är så himla bra!


Går du och funderar över att boka in dig på en kurs inom den närmsta tiden rekommenderar vi dig att ta en titt på vår kampanjsida. Bokar du dig på en av kurstillfällena på kampanjsidan får du med dig en Android Micro-PC. Kampanjen är förlängd och öppen fram till 10 januari 2015. 

För dig som bara har tid att komma iväg kort tipsar vi gärna om våra planerade seminarier inom bland annat Agila Metoder, SharePoint App-utveckling och Hur du lyckas med IT i molnet 

Du som vill planera in heldagskonferenser under våren har vi såklart också lite favoriter med TechX Azure i januari, SweTugg om .NET och Jfokus i februari, jDays och IT Solutions Expo i mars och mer på gång....

Juliga hälsningar från Informator

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.