Förhandskoll på TechEd i Barcelona

Hallå där Mikael Wedham, Microsoft Certified Master på SQL Server, MCT och en av SQL-Titanerna hos Informator...

Mikael Wedham, SQL-Titan
Du har ju än en gång blivit utvald att jobba på TechEd i Barcelona (den 28-31 oktober) och även representera SQL Server i "Ask The Experts", stort grattis! Vad är det som gör att då återigen får detta prestigeuppdrag?
- Tack! Jo men gissningsvis vill de ha folk med bred och djup kunskap inom ämnet man skall representera. 
Jag står denna gången i "Data Platform and Business Intelligence" delen av Microsofts utställning, så jag bedömdes väl ha rätt nivå på kunskaperna för att hamna där. 
Det känns riktigt roligt att bli utvald, och jag kommer göra mitt bästa för att svara på alla frågor :)
Du är ju en av SQL-Titanerna i Informators satsning på SQL Server och har jobbat hårt tillsammans med oss för att Optimera och rollanpassa de aktuella kurserna, är det något av dessa områden som du gärna pushar extra?
- Den frågan var väl lite svårare. Jag kan egentligen inte pusha för något alls, för vi har ju gjort om kurserna så de ska matcha det man gör istället för det Microsofts standardkurser innehåller. 
Om du t.ex. har några databasservrar du har hand om, så finns det en kurs för det. Ska du installera så finns det en kurs för det. Vi har ju t.o.m. behållit något tillfälle av originalkursen per termin och de är till för dem som skall certifiera sig!
Ok, tack för att du tog dig tid att vara med här på bloggen och lycka till i Barcelona! Vi kan väl hoppas att du plockar med dig ett och annat nytt som lite "goodies" till kurserna framåt!
Läs mer om Informators optimerade och rollanpassade kursutbud inom SQL Server på vår samlingssida http://informator.se/utbildningar/infrastruktur/sql-server

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.