Informator utvecklar nytt utbildningsupplägg för Microsoft OfficeUtbildning i Office har i princip sett likadan ut sedan 1996 när ECDL presenterade datakörkortet och Microsoft nyligen hade lanserat Windows 95. Även dagens e-learning följer fortfarande samma spår!

Informator satsar på affärsnytta och hållbar utbildning!

För oss innebär hållbarhet att våra utvecklingsinsatser ska kunna kopplas till bolagets övergripande strategi, styrning och ekonomiska uppföljning. Vi satsar extra hårt på att skapa bestående effekter och resultat i er organisation över tid. Vi tror att alla vinner på det!

I stället för att slösa med personalens tid, avdelningens eller bolagets pengar på utvecklingsinsatser som inte ger en bestående förändring i bolaget hjälper vi er konkret att uppnå era affärs- och verksamhetsmål.
Vi inleder vår ökade satsning inom Office där vi fokuserar på organisatorisk värdeskapande perspektiv för att ni ska kunna prioritera mest lönsamma insats.

Informator satsar på att leverera mest värde för er investering i tid, budget och resurser!

Är du ekonom, controller, sekreterare, chef, ledare, programspecialist, kommunikatör, receptionist, säljare? Kanske har du en annan titel men är likväl anställd för att lösa en uppgift? Prova Informator! Vårt nya koncept har ett unikt fokus på att underlätta just ditt arbete.

Läs mer om Informators tänk kring Microsoft Office-området och vårt kursutbud där

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.