Data Mining, Business Intelligence och Security Summit

Just det, två andra häftiga saker som är på gång är ju dels Microsofts heldag om Data Mining och Business Intelligence och dels TrueSecs och Microsofts Security Summit 2008!

BI-eventet är fullbokat med över 500 anmälda, Informator kommer att vara med som utställare och även ha vår SQL server/BI-expert Mattias Lind på plats. Mattias kommer att köra lite egna demos och svara på deltagarnas frågor under fika- och lunchrasterna. Det kommer att bli toppen!

Security Summit har lyckats få Steve Riley som talare, förutom Steve är det Marcus Murray och Hasain Alshakarti som står på scenen. Välkända namn för flera av er, för er som inte har koll på Steve, Marcus och Hasain föreslår jag en snabb Google-sökning!

Vi ses!

1 kommentarer :

Data Mining och Business Intelligence är mycket intressanta områden. Intresset för BI (eller beslutsstöd som det också kallas) har formligen exploderat det senste 1/2-året.

Själv håller jag på med att sätta mig in i detta så mycket det går. Som systemutvecklare är detta område mycket intressant.

/Anders

Svara

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.