Informator har rätt attityd för resultat!

Informator Utbildning dubbelt prisade under Promote Network Summit i juni 2016
Samlat gäng pristagare från Informator tillsammans med Dr Kirkpatrick, Prof. Brinkerhoff och Promote
Efter en hektisk vecka har vi nu landat och kan se tillbaka på alla intryck. Det är ju ingen hemlighet att vi på Informator det senaste 1½ året har arbetat rejält för att kunna leverera utbildning på för dig på dina villkor och denna vecka har varit en bekräftelse på hur långt vi faktiskt har kommit!

Koncentrerade Informatorer som jobbar intensivt kring Promote Best Practice
Arrangerat av vår lärplattsformspartner Promote har vi jobbat i workshops kring lärtransfer och fått möjlighet att uppleva intryck både från utbildningspartners och deltagare från globala företags Learning & Development-avdelningar. Vi satsar rejält på att bli ännu bättre så det har varit många Informatörer på utbildning både tisdag, onsdag, torsdag och fredag! Vi fick verkligen flera nya idéer som vi kommer att börja implementera i höst när vi tar nästa steg i iterationen

Självklart var heldagen tillsammans med estradörerna (och utbildningsvärldens rockstjärnor) Professor Robert Brinkerhoff och Dr James Kirkpatrick lika bra som förra året och det är mycket tänkvärt som lyfts upp. Men en oerhört nyttig och intressant del var att träffa så många andra partners som tänker kompetenshöjning på ett sätt som vi på Informator hoppas kunna sprida till än fler av våra kunder framåt! När vi tillsammans börjar diskutera bästa ROE (Return Of Expectations) kontra ROI när det gäller utbildningsinsatser, ja då ser vi ljust på vår framtid inom kompetenshöjning!

Samlat gäng med Promotepartners ifrån hela världen
Sen skall vi inte heller sticka under stol med att det såklart var väldigt trevligt att Informator först kan ta emot pris för våra samlade utbildningsleveranser tillsammans med Promote och sen nästan än mer överraskande får gå fram ytterligare en gång och ta emot pris för vår lyckade implementation av förändringsledningsprogrammet ”att leda hjärnor i förändring” hos vår fleråriga kund Ericsson! Där ser vi kraften när vi lyckas nå ut till både lärare och beställare, stort tack till vår lärare Maria Engström Eriksson som både tagit till sig och satsat hårt på vår lärplattform! Med partners och kunder som förstår nytta och värdet av lärtransfer med moderna leveransmetoder så kommer vi se än mer lyckade projekt framåt. För mig personligen är det härligt att kunna ta en välförtjänt semester men ändå redan längta tillbaka till i höst när vi kör vidare!


Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.