Dags för EdTechXEurope 2016


Så är det snart dags att flyga till London och EdTechXEurope 2016, kanske den allra viktigaste konferensen hela året för europeiska och internationella utbildningsföretag. Från Informator deltar VD, Emil Robertsson och Utbildningschef, Tobias Strandh.

Informator har vi länge arbetat hårt på olika nivåer för att hitta de bästa metoderna att leverera utbildning för just dig på dina villkor och när vi nu får chans att på första parkett ta del av hur den internationella utbildningsscenen tar sig an de möjligheter som finns så kan vi garantera att vi kommer kunna presentera en och annan nyhet framåt hösten.

Continuous Education är såklart ett hett ämne och där har vi redan börjat producera Training as a Service, ett koncept vi kommer jobba hårt med även under sommaren. Att använda video och andra tekniker för att förstärka utbildningsinsatser lär snart vara en naturlig del i allt fler utbildningar och håller vi stenkoll på fler trender i branschen. Digital Innovation som vi nyligen införde som helt eget utbildningsområde är en naturlig bakgrund till hela konferensen, kanske vi framåt plockar in virtual reality som naturlig del i våra hands-on kurser!? Vem vet, men intressant kommer det bli och självklart skall dessa nya idéer komma Informators kunder till nytta!

Vi återkommer med fler inlägg från konferensen och du kan också följa oss på LinkedIn, Facebook, Twitter och Instagram!

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.