Microsoft Worldwide Partner Conference - Toronto

 Microsoft WPC 2016 - Toronto

Till sommaren är det dags igen för Microsoft stora Worldwide Partner Conference och självklart kommer Informator att vara på plats. Lite extra spännande denna gången att konferensen hålls i Kanada (jag "missade" ju senast konferensen var där). Annars har det ju blivit lite USA runt med Denver, Houston x 2, New Orleans, Washington D.C x 2, Los Angeles och nu senast i Orlando.

Tobias & Tiffani (Gartner)
Förra sommaren var det ju ett ord som verkligen återkom i var och varannan session och det var "disruption". Att Informator redan tidigare påbörjat denna resa gör ju bara färden än trevligare och att vi nu runt nyår var en av de första partnerna i världen att stolt annonsera att vi levererar MOC on Demand är något som gör mig som produktansvarig extra stolt! På Informator är vi inte rädda för förändring, det är något vi ständigt arbetar med och alltid med fokus att leverera en produkt som ger ett så bra resultat som möjligt!

Nu till sommaren tar vi detta tänk ett steg längre och med mig på resan har jag vår IT-Chef, Milad Hashemi som verkligen brinner för att tänja gränserna mellan produkt och leverans. Att vi tar detta steg beror på att vår metodik går hand i hand med den väg som Microsoft valt. Vi både tror och vill visa att när det gäller topputbildning med moderna leveransmetoder så är det Informator som går i täten och kan vi göra det med viktiga partners som Microsoft då har vi gott sällskap!

Vi ses i Toronto och om du är på plats så hugg tag i mig!!

//Tobias Strandh,
Utbildningschef Informator

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.