Informator och Sigma ingår strategiskt partnerskap inom Internet of Things

Informator och Sigma har inlett ett strategiskt samarbete som syftar till att öka Sveriges kompetens inom Internet of Things. Sigma är Nordens ledande leverantör av lösningar inom Internet of Things och kommer framöver i Informators regi att erbjuda utbildningar inom området.

– Sigma har under flera år satsat strategiskt på Internet of Things och med fokus på Microsofts publika molntjänst Azure. För oss är det viktigt att kunna erbjuda vårt kunnande samt våra erfarenheter till både framtida potentiella kunder och våra branschkollegor. Då vår målsättning är att fortsätta utveckla och driva så att Sverige skall bli ett ledande land inom Internet of Things, säger David Österlindh, Business Unit Manager Internet of Things, Sigma.

– Sedan starten 1990 och genom ett stort antal teknikskiften har Informator Utbildning varit bidragande till att utveckla Sveriges position som framstående IT-nation. Eftersom Internet of Things har blivit så centralt och en omfattande nyutveckling och innovation sker inom området, märker vi ett kraftigt ökat behov av kunskap och färdigheter hos våra kunder. Informators ambition är att alltid ha ett komplett utbud inom mjukvaruproduktion för alla roller och de viktigaste tillämpningsområdena. Därför är vi mycket stolta över att kunna starta detta strategiska samarbete med Sveriges ledande aktör inom IoT-området säger Emil Robertsson, Managing Director på Informator Utbildning.

För ytterligare information, kontakta:

Emil Robertsson
Managing Director
emil.robertsson@informator.se
Tel +46 70 999 80 44

Tobias Strandh
Business Area Manager
Tel +46 73 614 65 89

David Österlindh
Business Unit Manager - Internet of Things
Tel: + 46 73 351 48 24
Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.