Korta bänken med Informator

Bänken inom It-Branschen är den plats du hamnar när ett uppdrag slutar och starten på det nya uppdraget inte matchar direkt. En stund för återhämtning och lite lugnare kanske du tänker första dagarna, men när tiden drar ut och både din gruppchef, konsultchefen och du själv ser effekterna på beläggningen och därmed lönsamhet är det lätt hänt att paniken kommer smygande.

Vi på Informator förstår problemen och har tagit fram en lösning. Med All You Can Learn från Informator kan du snabbt ställa om från ett uppdrag till ett annat, med kortast möjliga ställtid. Allt till en kostnad som är försumbar i relation till intäktsbortfallet. Vi kombinerar snabba uppstarter av kurser med labbar, studiegroups, vanliga lärarledda kurser på ett sätt som snabbt ger dig resultat.


Bra paketerat och lätta att köpa är våra "Trainingcards". Dessa finns som individuella "Professional" och "Business" när du har större behov för hela gruppen. Med Trainingcards kan du blanda utbildningar och certifiering tillsammans med våra säljare på det sätt som bäst passar dig.


Välkommen till en spännande vår. Det är i uppförsbackarna man drar ifrån.
Läs mer om All You Can Learn >>>

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.