KunskapsFrukost - många nybakade ämnen

Bor du i Malmö och är sugen på att kombinera frukosten med ny kunskap? Isf ska du ta dig en titt på våra nya seminarietitlar.

Success by fusion: förbättra allt, helt enkelt
Hur upprätthåller man produktivitet, kvalitet och team-effektivitet i det långa loppet? Behöver vi anamma ett visst paradigm för att nå framgång? Kan vi inte skapa vår egen miljö för framgång? »

Varför är CQRS populärt?
CQRS-arkitekturen är på uppgång och har fortfarande inte nått sin topp.
Folk har fullt upp med att lista ut var CQRS hör hemma i saker och ting, när man ska använda det, och när det är bäst att låta bli. Klart är att det är ett mönster som är här för att stanna. »

Maximera nyttan av APIer
Att ha ett API är lika viktigt som att ha en webbsajtAPIer är ett strukturerat sätt att komma åt data och funktionalitet i olika system. Idag ses det som självklart för företag och organisationer att publicera information på sin webbsajt. »

Distribuerade versionssystem -- här för att stanna
Git, Mercurial, Bazaar... de senaste åren har introducerat ett antal framgångsrika, stabila och populära versionshanteringssystem av en ny typ: distribuerad versionshantering. Istället för att versionshistoriken hanteras på en central server någonstans, så hanteras den nu direkt på ens egen dator. »

Webbsäkerhet: sätt att strula till det
Från klassiker som SQL-injektion och XSS, till Web 2.0-kompatibel ofullständigt uppsäkrad Ajax, samt den något mer subtila CSRF; det finns definitivt mer än ett sätt att strula till det. I det här föredraget kommer vi att ta upp ett antal av dem, och gå igenom hur man skyddar sig. »

Låter det intressant? Läs hela innehållsbeskrivningen och boka dig på vår hemsida


Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.