Tobias Strandh - Sommarpratare på Microsoft

Ok, så var det då dags för mig att träda in som sommarpratare på Microsoft och på denna länken hittar ni pod:en som ni självklart kan ladda ner och lyssna på i bilen, på stranden eller varför inte under joggingturen :)

Såhär lyder presentationen:
Tobias Strandh är sexbarnspappan som sadlade om från restaurang- till IT-branschen i mitten av 90-talet. Arbetar idag som Senior Key Account Manager hos Informator Utbildning i Göteborg, och är styrelseledamot och regionsansvarig för IAMCP (International Association of Microsoft Certified Partners). Han är aktiv i nätverksträffar för bland annat ITproffs.se, IASA, SweNug med flera organisationer i Göteborg. Han bloggar om nyheter och aktiviteter inom IT i Sverige och internationellt (ofta med Microsoft-fokus) på bland annat blogg.idg.se/aljapaco/ och www.informator.se/blog/

Om programmet:
Vad rekommenderar köksmästaren till IT-grytan och vilka tillbehör fungerar bäst just nu? Tobias Strandh från Informator pratar om livet före, under och efter "IT" och serverar rykande heta tips för att få dig som person och ditt företag att växa. Som dessert presenteras sommarnjutningar i bok- och filmform (men du måste äta igenom hela middagen innan dess). Välkommen till en skön, avkopplande stund med veckans sommarpratare!

http://www.microsoft.com/sverige/msdn/sommarpratare/vecka26.aspx

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.