Informator tecknar avtal med Göteborgs Stad

Informator har tecknat ramavtal med Göteborgs Stad avseende datautbildningar för professionella. Ramavtalet gäller till och med februari 2011 med möjlighet till förlängning i två år. Informator har sedan tidigare flera ramavtal med olika parter inom offentlig sektor, bland annat Verva-avtalet samt lång erfarenhet att arbeta med utbildning för offentlig sektor.

”Att Göteborgs Stad valt oss som leverantör inom våra kärnkompetenser är oerhört glädjande och ännu ett tecken på att vi är marknadsledande inom vår nisch i Göteborg", säger Henrik Thorsell, CEO på Informator Utbildning Svenska AB.

Avropsberättigade användare av avtalet är professionella användare, dvs. IT-ansvariga, administratörer, tekniker samt utvecklare för Göteborgs Stad inklusive kommunala bolag och Göteborgs Kyrkogårdsförvaltning.

Om Informator Utbildning Svenska AB
Informator tillsammans med Tieturi är Nordens ledande kompetensutvecklare inom IT- och Projektledningsutbildning med över 18 års branscherfarenhet. Företaget erbjuder utbildning inom Avancerad IT, IT för slutanvändare samt utbildning i Projektkunskap på alla nivåer. Informator säkerställer att kompetensutvecklingen sker parallellt med verksamhetsutvecklingen. Informator har drygt 55 anställda och ett nätverk av 300 lärare samt kurs- och certifieringscenter i Göteborg, Stockholm och Malmö.

För mer information, vänligen kontakta:
Tobias Strandh, kundansvarig, Informator, Tel 031- 773 75 90
Emil Robertsson, sälj- och marknadschef, Informator, Tel 08-587 116 32

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.